Privé-les

Bij Golfschool Waterland – Amsterdam  kunnen zowel de beginnende als de gevorderde golfers terecht voor privé-lessen. Aan de hand van deze lessen kunt u alle 9 stappen doorlopen van het nieuwe 9-stappenplan om zo uw Golfbaanpermissie, GVB (Clubhandicap 54) of uw Handicap te verbeteren. Ook kunt u uiteraard terecht voor een losse privé-les. Onze PGA golfprofessionals staan voor u klaar om individueel of met een eigen samengestelde groep (tot 6 personen) deze privé-lessen te verzorgen. 7 dagen in de week, zowel overdag als in de avonduren, worden er privé-lessen gegeven. Tijdens een privé-les kan uw professional uw basisslagen in korte tijd aanmerkelijk verbeteren. Dit komt niet alleen uw spelniveau maar ook uw speelplezier ten goede.

De tarieven voor de lessen zijn:

1 persoon 25 minuten € 30,-
50 minuten € 60,-
2 personen 50 minuten € 35,- p.p.
3 personen 50 minuten € 25,- p.p.
4 personen of meer 50 minuten € 20,- p.p.

Aanbieding

Wilt u meerdere lessen afnemen dan hebben we het gehele jaar door superaanbiedingen. Bel of mail voor de actuele aanbieding

06-16453303 of info@golftotaal.com

Baanles

Een goede bal slaan op de driving-range is vaak tóch anders dan spelen in de baan. Dat is wat veel golfers ervaren. Golfschool Waterland – Amsterdam  bied u daarom de gelegenheid om samen met uw professional de baan in te gaan en ‘on the spot’ aanwijzingen te krijgen voor het verbeteren van uw spel. Naast technische aanwijzingen is er aandacht voor het tactische aspect van het spel (course-management). Onze ervaring is dat veel golfers deze baanlessen als zeer positief ervaren en er hun (spel-)voordeel mee doen. De prijs voor een baanles op de grote baan is gelijk aan die voor een privéles + een greenfee-toeslag. De greenfee-toeslag is € 15,- per persoon voor een baanles op de grote baan. Voor een baanles op de kleine baan betaalt u geen greenfee toeslag.