Speel jezelf mentaal sterk

Je kunt op de driving range de pannen van het dak slaan, maar als het tussen je oren niet goed zit, dan wordt het lastig om goed te scoren.

Ivar van der Moolen helpt je met je mentale vaardigheden. Als er in je hoofd niks in de weg zit, dan speel je vaak je beste golf en heb je het meeste plezier.

Ivar van der Moolen is al dertig jaar golfprofessional, heeft sportpsychologie gedaan en deed een vier jaar durende opleiding tot Mindroom Peak Performance Mastercoach. Samen met de Canadese topsportcoach Pierre Beauchamp schreef hij een programma speciaal voor golf. Het programma helpt je om te leren gaan met spanning, verwachting en gebrek aan focus of zelfvertrouwen, en helpt je met strategie en technieken om een mentaal sterke golfer te worden.

Het programma heet Mental Toughness en beslaat zeven onderdelen. Alle theorie en oefeningen staan in een online programma zodat je er altijd bij kunt. Kijk voor meer informatie op www.mentaltoughness.golf

Samen met Ivar loop je in kleine groepjes het programma van Mental Toughness door en je gaat er gelijk mee aan de slag op de driving range en op de baan. Deze cursus is exclusief voor GolfTotaal leden.

Deze cursus wordt gegeven aan minimaal 4 en maximaal 5 personen.

Deze cursus wordt gegeven op Golfbaan Spaarnwoude

Aanbieding: Schrijf je nu in voor deze cursus en je betaald slechts €99,-

De cursus is inclusief:

  • welkomstdrankje
  • greenfee 9 korte holes
  • mental toughness les
  • Bitterballen en drankje na Afloop

Exclusief:             Lunch en benodigde ballen op de driving range en het online mental toughness program, die vooraf dient worden aangeschaft.

Let op !!              Aanschaf van het online mental toughness programma is verplicht voor deelname via www.mentaltoughness.golf . Het programma is zonder verlenging voor een jaar geldig .Deelnemers dienen bij het aanschaffen van het online programma de volgende kortingscode te gebruiken :JEROENVAND10 Deze code geeft recht op een eenmalige €10 korting.

[bramz_form id=”36″]