Compleet verzorgde golfreizen

Golftotaal verzorgt complete golftrips. Wij hebben prachtige bestemmingen voor u uitgezocht in België, Nederland, Spanje en Turkije.

Het aanbod bestaat onder andere uit 8 daagse golfreizen in het voor- en najaar met als bestemmingen; Spanje en Turkije. Dit zijn compleet verzorgde golfreizen voor mensen die hun Clubhandicap 54 (GVB) al hebben, maar graag hun handicap willen verbeteren. Tevens is het ook mogelijk om het clubhandicap 54 te behalen. U kunt ook kiezen voor ons combinatiearrangement waarbij de één aan zijn of haar handicap kan werken en de ander het Clubhandicap 54 (GVB) kan halen.

Daarnaast bieden wij elk jaar verschillende korte golftrips aan naar bijvoorbeeld België en Duitsland deze trip staat in het teken van 3 x 18 holes spelen op mooie banen. Bij deze korte golftrips staat genieten in een ontspannen sfeer voorop.

Of u nu alleen, met een groepje vrienden of familie reist, of u nu ervaren of geheel onervaren bent, Golftotaal heeft altijd een programma dat bij u past. Ook niet golfers zijn bij ons van harte welkom.

Golfreizen