Contact

Golfbaan Waterland – Amsterdam
Buikslotermeerdijk 141
1027 AC Amsterdam

Golfbaan BurgGolf Purmerend
Westerweg 60
1445 AD Purmerend

Golfbaan Spaarnwoude
Het Hoge Land 2
1981 LT Velsen-Zuid

Golfclub Brunssummerheide
Rimburgerweg 50
6445 PA Brunssum

Voor meer informatie over de activiteiten of voor het boeken van lessen, cursussen of clinics, kunt u op de volgende manieren contact met ons opnemen:

  • via een van onze professionals op de golfschool;
  • telefonisch zijn wij altijd bereikbaar: de nummers: 06-16453303 of 06-29548235;
  • natuurlijk kunt u ook mailen: info@golfschoolwaterland.nl; info@golftotaal.com
  • of maak gebruik van bijgaand contactformulier.

Routebeschrijving naar Golfbaan Waterland – Amsterdam

Route 1 – A10 vanuit Zeeburgertunnel
Neem afrit S115
Ga na de afrit linksaf over het viaduct
Zie hierna Alle routes

Route 2 – A10 vanuit Coentunnel
Neem afrit S115
Ga na de afrit rechtsaf
Zie hierna alle routes

Route 3 – Vanuit IJtunnel of Volendam
Neem de ringweg richting Amersfoort
Neem afrit S115
Ga na de afrit rechtsaf
Zie hierna alle routes

Geldig voor alle routes
Volg hierna de IJdoornlaan
Ga bij de eerste rotonde rechtsaf
Ga bij de tweede rotonde rechtdoor
Ga bij het 2e stoplicht rechtsaf de Beemsterstraat in
Volg de borden

Routebeschrijving naar Golfpark Spandersbosch Hilversum

Vanuit Utrecht A27/Amersfoort A1:
Over de A27 (vanuit Amersfoort blijft u op de A1) richting Amsterdam A1. Afslag Hilversum Noord. Richting Mediapark. De hoofdingang van het mediapark links laten liggen en richting Bussum aanhouden. Doorrijden tot aan de kruising Lage Naarderweg (Nieuwe Crailoseweg en de Witte Kruislaan). Bij de stoplichten van deze kruising gaat u rechtsaf de Crailosebrug op. Voorbij het overlaadstation de naar beneden lopende weg vervolgen richting sportvallei. Na 1200 meter en onder het ecoduct door komt u bij de golfaccommodatie aan.

Vanuit Amsterdam A2 afslag Vinkeveen:
Vanaf de N201 gaat u op de rotonde bij binnenkomst Hilversum linksaf en blijft u richting Mediapark volgen. De hoofdingang van het Mediapark links laten liggen en bij het stoplicht linksaf in de richting van Bussum. Doorrijden tot aan de kruising Lage Naarderweg (Nieuwe Crailoseweg en de Witte Kruislaan). Bij de stoplichten van deze kruising gaat u rechtsaf de Crailosebrug op. Voorbij het overlaadstation de naar beneden lopende weg vervolgen richting sportvallei. Na 1200 meter en onder het ecoduct door komt u bij de golfaccommodatie aan.

Vanuit Amsterdam via de A1:
Over de A1 richting Amersfoort. Afslag Hilversum Noord. Richting Mediapark. De hoofdingang van het mediapark links laten liggen en richting Bussum aanhouden. Doorrijden tot aan de kruising Lage Naarderweg (Nieuwe Crailoseweg en de Witte Kruislaan). Bij de stoplichten van deze kruising gaat u rechtsaf de Crailosebrug op. Voorbij het overlaadstation de naar beneden lopende weg vervolgen richting sportvallei. Na 1200 meter en onder het ecoduct door komt u bij de golfaccommodatie aan.

Vanuit Bussum/Weesp N236:
Naar Hilversum over de N236 richting Mediapark. Doorrijden tot aan de kruising Lage Naarderweg (Nieuwe Crailoseweg en de Witte Kruislaan). Bij de stoplichten van deze kruising gaat u linksaf de Crailosebrug op. Voorbij het overlaadstation de naar beneden lopende weg vervolgen richting sportvallei. Na 1200 meter en onder het ecoduct door komt u bij de golfaccommodatie aan.

Contactformulier

    Golfbaan contact