Over Golftotaal

Golftotaal.com verzorgt verschillende soorten golftrips naar uiteenlopende bestemmingen. Wij organiseren 8 daagse golfreizen naar onder andere Spanje, Portugal en Turkije. Tevens organiseren wij kortere golftrips naar België of Duitsland. Tijdens deze golftrips staat gezelligheid voorop maar u kunt een van de volgende programma’s kiezen als doel van de trip.

  • Clubhandicap 54 (GVB) reizen met 100% GVB garantie.
  • Handicap reizen voor mensen die hun handicap/GVB al hebben, maar graag hun handicap willen verbeteren.
  • Speelreizen waarbij wij meerdere keren 18 holes spelen en daarbij een ‘win’ element toevoegen.
  • Tevens hebben wij speciaal voor bedrijven en groepen de mogelijkheid om een golfreis op maat te boeken, afgestemd op de wensen van het bedrijf/groep.

U kunt ook kiezen voor ons combinatiearrangement, waarbij één van u aan zijn of haar handicap kan werken, de ander zijn of haar Clubhandicap 54 (GVB) kan halen of meedoet aan de speelreis. Dus of u nu alleen, met een groepje vrienden of familie reist, of u ervaren of geheel onervaren bent, Golftotaal.com heeft altijd een programma dat bij u past.

Ik ga niet golfen, maar wil wel graag mee. Kan dat?
Wilt u niet golfen, maar wel genieten van een heerlijke vakantie? Dat kan natuurlijk ook! Voor de partners of vrienden die wel graag mee willen, maar die niet deelnemen aan één van de golfarrangementen heeft Golftotaal.com ook een passend arrangement.

Wat zijn de kledingvoorschriften?
Het is gewenst om sportieve kleding mee te nemen daarnaast zijn golfschoenen verplicht op elke golfbaan en zorgen deze voor meer grip en balans.

Samenwerking Cretas Golf, SGR en IAGTO
Golftotaal.com werkt samen met Cretas Golf. Cretas Golf is aangesloten bij de SGR en IAGTO.

Contactgegevens
Golftotaal.com
Westerweg 60
1445 AD Purmerend

Telefoon 06 – 29548235

Ons team staat 7 dagen per week voor u klaar en neemt graag alle mogelijkheden met u door.

Over Golftotaal