Golfschool Waterland – Amsterdam

Golfschool Waterland – Amsterdam verzorgt de lesactiviteiten op de prachtige golfcomplex Golfbaan Waterland – Amsterdam. Perfecte oefenaccommodatie welke bestaat uit een driving-range met meerdere overdekte afslagplaatsen, een putting- en chipping-green en een oefenbunker. Deze optimale voorwaarden zorgen voor een leerzame en ontspannen golfervaring.

Waarom Golfschool Waterland – Amsterdam:

  • 9-Stappenplan; Het nieuwe GVB
  • uitstekend lespakket voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer
  • vanaf de eerste les tot aan het gewenste handicapniveau een duidelijk en gestructureerd lespakket
  • de beste prijs-/kwaliteitsverhouding
  • unieke golfcursussen zoals de gratis golflessen en het 15 euro concept
  • wij werken uitsluitend met PGA Holland opgeleide Golfprofessionals
  • 100% GVB garantie
  • laagdrempelig

Golfschool Waterland – Amsterdam biedt uitgebreide les mogelijkheden, zowel voor de beginnende golfers als voor de meer ervaren spelers, individueel of in groepsverband. Ook voor bedrijven, personeelsverenigingen en andere grote(re) groepen zijn er veel mogelijkheden voor een ontspannen en leerzame golfervaring.

Golfprofessionals

Aan beide golfscholen is een team van PGA teaching professionals verbonden. Vakmensen die op basis van ervaring en kwaliteit klaar staan om u te begeleiden in het aanleren of verbeteren van uw spel. Het team heeft een duidelijke missie: u als beginnend óf ervaren golfer begeleiden in het verbeteren van uw spelniveau en het verhogen van uw spelplezier in de fascinerende golfsport. Deze website geeft u een overzicht van de mogelijkheden. Heeft u toch nog vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefoon, maar natuurlijk ook op onze golfschool waar wij u graag te woord staan. Wij wensen u veel golfplezier!

Met vriendelijke golfgroet,

Team Golfschool Waterland – Amsterdam

Telefoon 06-29548235

E-mail info@golfschoolwaterland.nl

Golflessen bij Golfschool Waterland