1 daagse GVB (HCP 54) cursus

Haal gedurende 1 dag golfles, onder begeleiding van onze gediplomeerde golfprofessionals uw baanpermissie en theorie-examen. Speel vervolgens samen met iemand die al in bezit is van een GVB een echte ronde door de baan en haal daarmee uw eigen GVB HCP 54.

Boek hier uw cursus (Opent in een nieuw tabblad)

Programma:
– Ontvangst
– Full Swing / Pitchen
– Pauze
– Putten / Chippen
– Theorie, theorie examen en inschrijving GVB registratie GCN
– Baanles

Bij het succesvol afronden van de cursus kan het spelen van de 9 holes voor uw praktijkexamen op een eigen gewenste dag worden ingevuld of direct na afloop van deze dag. Op elke PAR 3 baan.

U dient deze ronde te spelen met iemand die al in het bezit is van minimaal GVB/ HCP 54 of in combinatie met 1 van onze golfprofessionals.

Kosten voor praktijkexamen met golfprofessional
De kosten i.c.m. een van onze golfprofessionals zijn bij 1 persoon; 100,- euro, bij 2 personen; 50,- euro per persoon, bij 3 personen; 35,- euro per persoon en bij 4 personen; 30,- euro per persoon.

Zelfstudie 
Voor de theorie dient u voorafgaand aan de cursus zelfstudie te doen. Dit kunt u doen door het boek; Golfregels voor de startende golfers. Deze kunt u aanschaffen via de golfshops op de golfbanen of op www.golfboeken.nl. Ook kunt u oefenvragen oefenen via deze website;https://www.golf.nl/golfsport/regels/golfregels-oefenen-golfregelexamen

Mocht u in het bezit zijn van een eigen golfset kunt u deze het beste meebrengen. Anders hebben wij deze te huur voor € 10,- p.p.

Kosten

€ 129,-

Groepsgrootte
Minimaal 7 personen en maximaal 12 personen.

Bij minder dan 7 personen zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen:
bij 6 personen: + € 20,- per persoon
bij 5 personen: + € 30,- per persoon
bij 4 personen: + € 40,- per persoon
bij 3 personen: + € 50,- per persoon.

Boek hier uw cursus (Opent in een nieuw tabblad)