Golfreis 16 – 23 Mei 2024

Ga nu mee op deze 8 daagse golfreis naar AP Cabanas Beach & Nature hotel **** gelegen in Portugal en speel op 5 verschillende prachtige golfbanen.

AP Cabanas Beach & Natures is een luxe all inclusief (adult only) 4-sterren hotel in Cabanas de Tavira.

Het gloednieuwe Hotel AP Cabanas Beach & Nature is werkelijk een plaatje. De ligging aan het Ria Fromasa Natural Park zorgt voor een prachtige omgeving en de uitzichten over de Atlantische Oceaan zijn fabuleus. Ja, hier kom je zonder twijfel direct tot rust! Het comfortabele hotel beschikt tevens over een heerlijk groot zwembad en kent vele ontspanningsfaciliteiten. Het waanzinnige Cabanas strand is bereikbaar per boot, welke vlak bij het hotel regelmatig op en neer vaart.

En daarnaast 5 prachtige golfbanen in de omgeving!

De reis is inclusief:

– Vertrek op 16 Mei  van Amsterdam naar Faro.– Inclusief 20 kilo bagage en max. 15 kilo voor uw golfbag.– Transfer van de luchthaven naar het hotel.– 7 nachten verblijf in tweepersoonskamers op basis van All Inclusief. – 5 greenfees per persoon (zie hieronder welke prachtige banen)– Inclusief transfers hotel – golfbaan v.v.– Transfer naar de luchthaven op 23 Mei voor uw vlucht naar Amsterdam.

Kamers

Alle kamers van Hotel AP Cabanas Beach & Nature zijn zeer compleet en stijlvol ingericht. Al het comfort staat hier tot je beschikking, waaronder een luxe badkamer en een heerlijk terras of balkon. Voor nóg meer ontspanning kun je terecht in het wellnesscenter. Culinair genieten doe je in drie verschillende restaurants en nippen aan een favoriete cocktail doe je bij de rooftop bar. Daarnaast is er regelmatig live muziek, waardoor de vakantiesfeer helemaal compleet is.

Golfbanen:
Golf Quinta da Ria; Quinta da Ria is een mooie baan met een schilderachtige ligging aan de oceaan en het Ria Formosa natuurreservaat. Aangelegd op een langgerekt stuk land is de baan niet bijzonder lang, maar de uitstekende greenkeeping en het gebrek aan bebouwing geeft de baan een ruimtelijk effect. Goed verdedigde greens. De meeste holes zijn bijzonder fraai aangelegd. Spectaculaire uitzichten over de Atlantische Oceaan.

Golf Quinta da Cima; Sinds jaar en dag is deze championship course en zusterbaan van Quinta da Ria een ontmoetingsplek voor internationale toernooien. De holes vragen niet alleen lengte, maar ook precisie. Vanaf tee 1 dient u een strategisch game plan te hebben om de goed ontworpen holes met slim geplaatste bunkers en listige waterhindernissen in de vorm van meertjes, slootjes en riviertjes te overwinnen.

Golf Quinta do Vale; De 18-holes golfbaan is speciaal ontworpen door de wereldberoemde speler Severiano Ballesteros. De golfbaan van Quinta do Vale is ontworpen om golfers van elk niveau aan te trekken en zal een sterke kandidaat zijn voor het organiseren van belangrijke internationale kampioenschappen. Met een oppervlakte van 75 hectare is de baan volledig geïntegreerd in het omringende natuurlijke landschap.

Golf Benamor; Benamor Golf is een schitterende 18 holes golfbaan gelegen in het zuiden van Portugal, Algarve, slechts een paar kilometer ten oosten van de oude stad Tavira. De golfbaan werd voltooid in het voorjaar van 2000. In de nabijgelegen uitlopers van Barrocal kunt u genieten van enkele van de beste uitzichten op de bergen en de zee die de Algarve te bieden heeft.

Golf Castro Marim; Drie lussen van negen holes – ontworpen door Terry Murray – ‘The Grouse’, ‘The Atlantic’ en ‘The Guadiana’ – vormen dit aantrekkelijke Golf & Country Club resort in de oostelijke Algarve, en bieden golfers de benijdenswaardige keuze om een van de twee, 18-holes combinaties te spelen. Alle drie de negen hebben dezelfde basiskenmerken, gedicteerd door het terrein waarop ze liggen, en belichamen de vaak geciteerde beschrijving: het volgen van de contouren van het land. Castro Marim ligt hoog, met een prachtig uitzicht op het noorden, op de heuvelrug die de Algarve scheidt van de provincie Alentejo.

Programma:
Bestaat uit een 5 x 18 holes waarbij er elke dag een andere spelvorm/wedstrijd element wordt toegepast in de baan. Tijdens deze rondes zijn verschillende prijzen te winnen.

Kosten:
Basis in standaard tweepersoonskamer op basis van All Inclusief: € 2150,- per persoon
Toeslag 1-persoonskamer: € 299,- per persoon.

Niet inbegrepen; Verzekeringen, cartfees, verplichte bijdrage SGR, calamiteitenfonds en administratiekosten.

Let op:
De prijs is op basis van een vluchttarief van €380,- per persoon. Op het moment dat er voldoende deelnemers zijn zullen wij de inschrijvingen per volgorde ontvangst boeken. Bij Transavia kan de prijs tussentijds veranderen. Hoe meer er geboekt is, hoe duurder de vluchten worden waarna er dus een toeslag van toepassing is. Mocht de toeslag hoger zijn dan €50,- per persoon dan zullen wij eerst contact met u opnemen om dit te bespreken. Als de toeslag lager is dan €50,- dan boeken wij de vlucht en zal de toeslag aan u worden berekend via de factuur.

Vul het boekingsformulier zorgvuldig en volledig in. Onderaan het boekingsformulier heeft u gelegenheid om eventueel opmerkingen te plaatsen.

Boek uw reis

  Persoon 1

  Voorletter(s)*

  Officiële Voornamen*

  Achternaam*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Geboortedatum*

  Telefoonnummer*

  Mobiel telefoonnummer

  E-mailadres*

  Type arrangement

  Persoon 2

  Voorletter(s)
  Officiële Voornamen
  Achternaam
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Geboortedatum
  Telefoonnummer
  Mobiel telefoonnummer
  E-mailadres
  Type arrangement

  Persoon 3

  Voorletter(s)
  Officiële Voornamen
  Achternaam
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Geboortedatum
  Telefoonnummer
  Mobiel telefoonnummer
  E-mailadres
  Type arrangement

  Persoon 4

  Voorletter(s)
  Officiële Voornamen
  Achternaam
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Geboortedatum
  Telefoonnummer
  Mobiel telefoonnummer
  E-mailadres
  Type arrangement

  Persoon 5

  Voorletter(s)
  Officiële Voornamen
  Achternaam
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Geboortedatum
  Telefoonnummer
  Mobiel telefoonnummer
  E-mailadres
  Type arrangement

  Persoon 6

  Voorletter(s)
  Officiële Voornamen
  Achternaam
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Geboortedatum
  Telefoonnummer
  Mobiel telefoonnummer
  E-mailadres
  Type arrangement

  Opmerkingen