Golfreis 23 – 30 September 2024

Ga nu mee op deze 8 daagse golfreis naar Praia D’el Rey Marriott Golf & Beach Resort***** gelegen in Amoreira, Portugal en speel op 3 verschillende prachtige golfbanen.

Praia D’el Rey Marriott Golf & Beach Resort is een luxe 5 sterren hotel gelegen in Amoreira Portugal, op slechts 70 km van Lissabon.

Het Praia D’el Rey Marriott Golf & Beach Resort is net compleet gerenoveerd en is werkelijk een plaatje. Het stijlvolle hotel vormt een ideale combinatie van luxe, service en golf aan de Costa Prata.  Het hotel ligt direct aan de kust met een prachtig zandstrand, duinen en een uitdagende 18-holes linkscourse.

Het hotel beschikt over meerdere restaurants, een spa welness center, zwembaden en tennisbanen.

En daarnaast 2 prachtige golfbanen op slechts 5 minuten afstand.

De reis is inclusief:

 •  Vertrek op 23 September  van Amsterdam naar Lissabon.
 •  Inclusief 20 kilo bagage en max. 15 kilo voor uw golfbag.
 • Transfer van de luchthaven naar het Marriott Praia del Rey Golf Hotel*****
 •  7 nachten verblijf in een tweepersoonskamer (golfview) op basis van half pension.
 •  Half pension is buffet of set menu (afhankelijk van bezetting van hotel) en inclusief drankjes (water, frisdrank, bier of halve fles wijn en koffie / thee).
 • 6 greenfees per persoon (zie hieronder welke prachtige banen)
 •  Inclusief gratis toegang tot Health Club met buiten en binnenzwembad, jacuzzi, Turks bad en fitness.
 •  Inclusief shuttle transfer van het hotel naar de golfbanen.
 •  Transfer naar de luchthaven op 30 september voor uw vlucht naar Amsterdam.

Kamers

De elegante kamers van het Praia D’el Rey Marriott Golf & Beach Resort zijn onlangs gerenoveerd en beschikken over een bad en toiletartikelen, kabel-tv en airconditioning. Ze hebben een klassieke inrichting en een grote woonruimte. Vanaf je eigen balkon kun je genieten van het uitzicht op de oceaan of de golfbaan.

Golfbanen:
West clifss; De nieuwe golfbaan is ontworpen om perfect in de natuurlijke omgeving te passen en een van de mooiste golfervaringen te creëren. De natuur is er in overvloed en vanaf elke hole is er een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan en de lagune van Óbidos. Het gevarieerde landschap en het natuurlijke terrein zijn zoveel mogelijk ongemoeid gelaten om een unieke 18-holes golfbaan van wereldklasse langs de zilveren kust te creëren. De lay-out van de baan is het resultaat van langdurig onderzoek naar de omstandigheden en kenmerken van het terrein om de natuurlijke schoonheid en het ecologisch evenwicht van het terrein te behouden. De schoonheid en uitdaging van deze zeldzame linksbaan aan de oceaan groeit met elke hole en hoewel spannend en dramatisch is hij beschikbaar voor alle niveaus van golfers.

Golf Praia d’el Rey; Met het hele jaar door zon, een kampioenschap links golfbaan, luxe accommodatie, eersteklas service en een schat aan ervaringen om van te genieten, zet Praia D’El Rey een nieuwe standaard van uitmuntendheid voor Golf & Beach Resorts. Het Praia D’El Rey Golf & Beach Resort ligt aan een prachtig zandstrand, op minder dan een uur van Lissabon. Het is perfect geïntegreerd in een beschermd natuurgebied, te midden van weelderige fairways en de ruige schoonheid van het prachtige uitzicht op zee over de Portugese kust.

Golf Royal Obidos; Het parcours beslaat ongeveer 7.300 yards vanaf de back tees en vormt een ware golftest voor spelers van alle niveaus. De eerste hole, een royale dogleg naar rechts, gaat naar het noorden en vormt een spectaculaire combinatie van holes met uitzicht op de lagune (Lagoa de Óbidos). De belangrijkste hole van de eerste negen is de 3e, een par 3 van 144 m vanaf de gele tees naar een eilandgreen, met de prachtige lagune van Óbidos op de achtergrond. De tweede negen holes kijken uit over de Atlantische Oceaan. Zes van de holes meanderen tussen een ingewikkeld ecosysteem van meren die onderling verbonden zijn door watervallen. Het hoogtepunt van de achterste negen is de 18e, een par 5 van 490 m vanaf de gele tees, met een panoramisch uitzicht over de achterste negen, het clubhuis en de oceaan daarachter.

Programma:
Bestaat uit een 6 x 18 holes waarbij er elke dag een andere spelvorm/wedstrijd element wordt toegepast in de baan. Tijdens deze rondes zijn verschillende prijzen te winnen.

Kosten:
Basis in standaard tweepersoonskamer op basis van half pension: € 1999,- per persoon
Toeslag 1-persoonskamer: € 275,- per persoon. Toeslag ocean view room €140,- per kamer.

Niet inbegrepen; Verzekeringen, cartfees, verplichte bijdrage SGR, calamiteitenfonds en administratiekosten.

Let op:
De prijs is op basis van een vluchttarief van €330,- per persoon. Op het moment dat er voldoende deelnemers zijn zullen wij de inschrijvingen per volgorde ontvangst boeken. Bij de vliegmaatschappij kan de prijs tussentijds veranderen. Hoe meer er geboekt is, hoe duurder de vluchten worden waarna er dus een toeslag van toepassing is. Mocht de toeslag hoger zijn dan €50,- per persoon dan zullen wij eerst contact met u opnemen om dit te bespreken. Als de toeslag lager is dan €50,- dan boeken wij de vlucht en zal de toeslag aan u worden berekend via de factuur.

Vul het boekingsformulier zorgvuldig en volledig in. Onderaan het boekingsformulier heeft u gelegenheid om eventueel opmerkingen te plaatsen.

Boek uw reis

  Persoon 1

  Voorletter(s)*

  Officiële Voornamen*

  Achternaam*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Geboortedatum*

  Telefoonnummer*

  Mobiel telefoonnummer

  E-mailadres*

  Type arrangement

  Persoon 2

  Voorletter(s)
  Officiële Voornamen
  Achternaam
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Geboortedatum
  Telefoonnummer
  Mobiel telefoonnummer
  E-mailadres
  Type arrangement

  Persoon 3

  Voorletter(s)
  Officiële Voornamen
  Achternaam
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Geboortedatum
  Telefoonnummer
  Mobiel telefoonnummer
  E-mailadres
  Type arrangement

  Persoon 4

  Voorletter(s)
  Officiële Voornamen
  Achternaam
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Geboortedatum
  Telefoonnummer
  Mobiel telefoonnummer
  E-mailadres
  Type arrangement

  Persoon 5

  Voorletter(s)
  Officiële Voornamen
  Achternaam
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Geboortedatum
  Telefoonnummer
  Mobiel telefoonnummer
  E-mailadres
  Type arrangement

  Persoon 6

  Voorletter(s)
  Officiële Voornamen
  Achternaam
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Geboortedatum
  Telefoonnummer
  Mobiel telefoonnummer
  E-mailadres
  Type arrangement

  Opmerkingen