Reiservaringen

Deel hier uw reiservaringen met ons!

 
 
 
 
 
 
 
25 berichten.
Hans en Ellen Hans en Ellen heeft geschreven op 12 november 2015:
Onze tweede reis met golftotaal naar Belek was weer super! Met de goede zorgen van Kim en de fantastische lessen van Jeroen en Klaas hebben we weer een hoop geleerd. Dus alle drie bedankt. Daarnaast was ook de groep weer heel gezellig dus alle reisgenoten ook bedankt voor de leuke sfeer. We verlangen al weer naar een volgende reis met golftotaal. Groeten Hans en Ellen
Rob Rob heeft geschreven op 12 november 2015:
Kim, Jeroen en Klaas, maar ook de andere deelnemers, wij hebben een heerlijke week gehad en veel geleerd. Er was een mooie balans tussen het golfen en overige genot van het heerlijke allebiedende hotel. Bij het zwembad was het ook goed toeven. Het was prettig dat we op de vrije momenten ook lekker konden trainen en ik schat in dat er meerdere hun hcp gaan verlagen. Als meerdere met elkaar besluiten om bij elkaar te komen golfen zegt dat wat over de groep maar ook hoe jullie dat zo voor elkaar hebben gekregen. Complimenten en we gaan volgend jaar waarschijnlijk wel weer mee. En oh ja de golfbanen waren idd prachtig. Echt even lekker decadent genieten van al het moois.
Lotte Lotte heeft geschreven op 12 november 2015:
Hoi Kim, Jeroen en Klaas! Opnieuw ontzettend bedankt voor de perfecte golfvakantie! Alweer voor de vierde keer mee en het blijft een feest. We hebben weer ontzettend veel bijgeleerd. De golfbanen zijn echt prachtig en het is echt heel fijn dat je begeleiding krijgt van de golfprofessional door de baan. Het hotel was fantastisch. En de organisatie van Kim natuurlijk ook! Voor ons is deze vakantie altijd de perfecte start van ons golfseizoen. Volgend jaar zijn wij er weer bij!
Marianne Marianne heeft geschreven op 12 november 2015:
Beste Kim, Klaas en Jeroen, ik heb werkelijk een geweldige vakantie gehad. Het “Hotel Kaya Palazzo” was een absolute droomlocatie! Het hotel voldeed aan alle verwachtingen van ontvangst tot aan de decadente kamers en de service. De ligging ten opzichte van vliegveld en de golfbanen was ook prima. De lessen in de ochtend uren waren zeer inspirerend, waarbij de video analyse heel verhelderend werkte. Naast de golfbaan achter het hotel hebben we tevens 18 holes gespeeld op twee andere banen. Golfbaan TAT de tweede baan waar we op speelden was adembenemend mooi. We dachten dat dit niet te overtreffen viel, maar ook het spelen op de zevende dag bij Golfbaan Nobilis was geweldig. Je loopt voor je gevoel helemaal midden in de natuur met prachtige vergezichten naar de besneeuwde bergen op de achtergrond. De aanwijzingen in de baan van Golfpro Klaas van de Wouw waren opbeurend en efficiënt, hebben zelfs een birdie als resultaat opgeleverd!! Al met al ben ik super tevreden en heel erg blij met deze geboekte vakantie. Dank voor het regelen en de perfecte organisatie van deze reis, tot in de puntjes verzorgd!
Manon Silvis Manon Silvis heeft geschreven op 12 mei 2014:
Fantastische vakantie gehad waarin alles weer prima geregeld was door Kim, Jeroen en de aanwezige Pro's! Ook weer heel veel geleerd tijdens deze week van de zeer deskundige Pro's. Leuke oefeningen, wedstrijdjes en prachtige banen waarop we gespeeld hebben. Met genoeg motivatie ga ik de winter in om alle (nieuwe) technische aanwijzingen zelf goed te oefenen en in het voorjaar misschien wel weer mee! Kortom ook deze 2e keer is het weer erg goed bevallen. Bedankt!