Reiservaringen

Deel hier uw reiservaringen met ons!

 
 
 
 
 
 
 
25 berichten.
John en Ria John en Ria schreef op 4 mei 2018:
Alweer zo'n fijne week met Golftotaal. Deze keer in Portugal. Mooie banen maar wel moeilijk! De masterclass zette weer puntjes op de i. Weer genoeg oefeningen gekregen om in te trainen. Leuk dat je in de groep steeds weer ( wisselende) bekende mensen ziet. Zegt wel wat over de fijne sfeer! Tot gauw bij de volgende reis!
John en Ria John en Ria schreef op 9 november 2017:
El Rompido Spanje, september 2017: Weer een fijne golfreis met jullie gemaakt. Prachtig weer. Goed hotel , mooie baan maar vooral leuke mensen . De sfeer was geweldig vooral ook omdat er deze week een Ryder cup wedstrijd georganiseerd was die door de hele week speelde: Spanje -Nederland. De uitdossingen en versierselen maakte het extra feestelijk. Mark, je lessen hebben resultaat gehad! Terug in Tilburg heb ik, Ria, mijn handicap aardig kunnen verlagen! Dank je wel. Tot volgend Jaar ?!
Michael Michael schreef op 7 november 2017:
Alweer veel te lang geleden, de laatste reis naar Spanje (sep '17). Elke dag sindsdien is een schril contrast van het heerlijke weer wat we hebben gehad. Prima banen, leuke spelvormen, gezellig hotel en op en top verzorging van vroeg tot laat door de organisatie. Bedankt Kim, de pro's Jeroen, Mark, Klaas en Floris en last but not least alle medegolfers voor de gezelligheid. Ik kijk alweer uit naar de volgende reis!
Elly en Marten Elly en Marten schreef op 28 oktober 2017:
Al een maand lang denken we, met veel plezier, terug aan onze golfreis met jullie naar El Rompido, Spanje. Gezellige mensen ontmoet, boeiende gesprekken gevoerd, veel geleerd tijdens de golflessen, genoten van de wedstrijden, lekker gegeten-gedronken en gezwommen. Onze complimenten voor de perfecte organisatie! Zelfs ‘s avonds entertainden jullie ons met briefings voor de volgende dag en hilarische prijsuitreikingen 🙂 Dank ook aan Jeroen, Mark, Floris en Klaas die ons geweldig hebben begeleid bij de lessen en de wedstrijden. We hebben genoten! Volgend jaar weer?
Marinka en Alexander Marinka en Alexander schreef op 29 mei 2017:
We zijn al weer bijna twee maanden thuis maar kijken nog steeds terug op onze heerlijk golfreis naar Spanje. Voor Alexander de 5de golfeis en mijn 3de golfreis. Wederom een heerlijke week gehad waarbij we ontzettend veel hebben geleerd tijdens de lessen. Gezelligheid met veel leuke mensen, een mooie locatie en prachtigen banen in het zuiden van Spanje. Kim nogmaals bedankt voor de goede zorgen en Floris voor de vele goede tips tijdens de gezellige lessen! Wij denken al weer aan een 6de en 4de golfreis. X Alexander en Marinka
Rick Teunissen Rick Teunissen schreef op 1 december 2016:
Vandaag alweer 1 december en de reis naar Portugal/Spanje is alweer bijna twee maanden terug maar ligt nog vers in het geheugen. Alles was goed georganiseerd ondanks dat het ook voor de reisleiding de eerste keer dat ze hier waren. Hotel was prima net als het eten. Mijn eerste 'groepsreis' viel heel erg mee, de deelnemers waren stuk voor stuk gezellig en enthousiast. De baan was voor mij als beginnende golfer een openbaring zo ruim en groots (ik ben de Beemster gewend) Hier werd je tenminste niet afgestraft met een waaier naar rechts of links, kortom HEERLIJKE tijd gehad. (misschien een kleine tip voor de lessen. Persoonlijk zou ik de lesgroepen meer indelen op het niveau van de golfer) Voor herhaling vatbaar!
Joe Joe schreef op 1 december 2016:
Vliegreis heen weg ging +/- soepel voor mij lekker rust in het vliegtuig en niet zo veel passagiers, Mooi hotel jammer van het koude zwembad. Heb veel geleerd maar nu nog de praktijk.
Kees & Anneke Kees & Anneke schreef op 11 november 2016:
Dinsdag 7 november, 8.00 uur ik schuif de gordijnen open en zie de ijsbloemen op het ramen staan, hoe bizar, nog geen 24 uur geleden sta ik nog op de prachtige golfbaan Montgomerie Maxx Royal, bij een temperatuur van 23 gr, gekleed in een korte broek en een polo. De dagen er voor heb ik weer samen met Anneke enorm genoten van wederom prachtige golfbanen, het Turks Open, mooi weer, lekker eten en een heerlijk gezellige groep mensen om ons heen. Vandaar ook KIM, JEROEN weer super bedankt voor deze mooie week, we hoefden alleen maar adem te halen, te eten te golfen en te genieten top tot een volgend keer.
Marinka Marinka schreef op 3 november 2016:
Ik kijk nog steeds terug op een fantastische reis naar Spanje, nu alweer een maand geleden. Wat hebben we genoten van de leuke groep mensen, mooi hotel met golffaciliteiten en Kim die met haar 3 pro's alles fantastisch organiseert. Ik kijk echt al weer uit naar een volgende reis. Liefs Marinka
Ria en John Ria en John schreef op 17 oktober 2016:
Zoals gebruikelijk was het WEER een heel leerzame gezellige golfreis. Leuk om weer "oude bekenden" te ontmoeten. Zoals gewoonlijk had Kim alles weer perfect georganiseerd(incl. het heerlijke weer) en deden de pro's Floris, Mark en Jeroen weer hun uiterste best om ons het een en ander bij te brengen. Prima hotel met 2 heel mooie banen. Niet zo overdreven luxe als in Turkije, maar ruimschoots voldoende. Het heeft in ieder geval geresulteerd in een handicap-verbetering van 2 punten (van Ria). We kijken uit naar een volgend reisje met jullie.
Tonny Lips Tonny Lips schreef op 14 oktober 2016:
Ook deze reis was weer een mooie ervaring. Spanje. 5 oktober tot 12 oktober. Leuke groep. Niet alleen spelers van Waterland . Voor de niet Amsterdammers onder ons. Ze zijn best aardig die Amsterdammers .😂 Kim die van alles regelt en zorgt dat alles klopt. De pro's die je proberen wat bij te leren. Indien dat niet lukt dan ligt het niet aan hun 😉 Kortom. Een aanrader. Ga zo door het team van Kim en Jeroen 👍
Marianne Scheerens Marianne Scheerens schreef op 13 oktober 2016:
Net terug van de golfweek in El Rompido (Zuid-Spanje net over de grens met Portugal). Twee keer eerder mee geweest naar Belek in Turkije. Deze nieuwe locatie is heel mooi met twee prachtige 18-holes banen pal bij het hotel, en goede oefenfaciliteiten. Het hotel is wat kleinschaliger dan het Kaya in Belek - persoonlijk vond ik dat gezelliger. De faciliteiten zijn prima , met uitzondering van de wifi-service, die zeer onstabiel was. De week was weer perfect georganiseerd door Kim, met zeer gevarieerde lessen van Jeroen, Mark en Floris, en met vier keer 18 holes met de pro’s door de baan. De deelnemende groep was weer zeer gezellig met een heel aantal bekenden van de vorige trips, en weer nieuwe “maatjes" - erg leuk. Mijn dank gaat dan ook uit naar iedereen voor de gezelligheid en naar het “management-team” voor de perfecte organisatie. Zeker tot een volgende keer! Marianne.
Michael Michael schreef op 12 oktober 2016:
Een heerlijke vakantie gehad in Zuid Spanje in El Rompido met GolfTotaal. Zoals altijd perfect georganiseerd door Kim en de pro's Jeroen, Floris en Mark. Bedankt voor de altijd goede zorgen (al jaren), mooie banen, goede accommodatie en de vele leermomenten tijdens trainingen en in de baan. Het had van mij nog wel wat langer mogen duren! Ik ga de volgende keer weer graag mee.
Sander Sander schreef op 24 juni 2016:
Beetje laat maar wilde toch nog even mededelen dat de golfreis begin april naar Belek zeer goed was georganiseerd. THX! Ik heb ontzettend veel lol gehad, mooie banen gespeeld, mooie hotelkamer bewoond, de reisleidster geïrriteerd ( 😉 ), veel zon gehad en mijn golfspel duidelijk verbeterd. Wat wil een mens nog meer?! Wellicht bier, maar ook dat was ruim voorradig! gr sander
Josée van Kesteren Josée van Kesteren schreef op 16 juni 2016:
Een absolute aanrader!! Van het begin tot eind perfect verzorgd! Ik heb óntzettend veel geleerd, genoten van de lesvarianten, de banen waar we mochten spelen, de accomodatie. Mijn complimenten voor het hele team! Tot volgend jaar
Peter O. Peter O. schreef op 16 april 2016:
Weeral een weekje terug van geweldige reis in Belek, hotel is gewoon prachtig en binnen wandelafstand van Kaya golf; heerlijk. Training, flight indeling was weer perfect zodat we de focus kunnen houden op golf. Thanks aan de organisatie en tot volgende trip, Peter
Wilma en Klaas Wilma en Klaas schreef op 12 november 2015:
Wat een geweldige vakantie hebben wij gehad. Prachtig weer 25-26 graden, schitterend hotel, en weer op prachtige golfbanen gespeeld. Helaas terug in nat en winderig Nederland, maar kijken uit naar de volgende vakantie. Kim petje af voor jouw organisatie talent ( en golftalent) om alles weer in goede banen te leiden en iedereen naar de zin te maken en dat voor 60 personen. Grote complimenten.
Jos Jos schreef op 12 november 2015:
Beste Kim, bedankt voor de uitstekend georganiseerde reis naar Durbuy. Het waren leuke dagen op prima banen. De sfeer was ook geweldig. Vertel Jeroen dat ik drie keer terug geweest ben naar de winkel met mijn prijs. Ook de vierde keer geen ton gewonnen. Helaas, maar de geste was leuk, tenslotte moet ik tevreden zijn met een tweede prijs. Tot ziens en nogmaals bedankt.
Alies en Dick Alies en Dick schreef op 12 november 2015:
Dag Kim en Jeroen, We willen jullie nog even laten weten dat we enorm genoten hebben de afgelopen dagen in Durbuy. Het was weer leuk en gezellig om met jullie mee te gaan. Jullie hadden een leuke locatie uitgezocht en alle was perfect. Nogmaals bedankt. Tot een volgende keer!
Det en Johan Det en Johan schreef op 12 november 2015:
Heerlijke week. Gezellig, lux, veel geleerd, leuke groep, prachtig hotel, waanzinnige banen, ideale combi van serieus lessen, fantastische rondjes en pure vakantie. Ideale dagindeling. Jeroen en Klaas besmetten ons met passie en met engelengeduld met het golfvirus. Kim zorgde dat alles overal puik geregeld was. Serieuze en hilarische gesprekken met reisgenoten. Mijn boek bleef ongelezen. Enne.... er zitten 3 mannen op een motor, wat is de naam van degene in het midden? Vast tot ziens, Det en Johan.