Overnachten in de buurt van Golfbaan Waterland Amsterdam

Een heerlijke slaapplaats middenin het groen van het Oostzanerveld en pal naast Het Twiske. En toch in no-time je GVB behalen of golfen in Amsterdam. Als u komt logeren in onze bed en breakfast De Heul combineert u het beste van twee werelden.

Onze vrijstaande B&B De Heul heeft twee kamers a 25m2 groot, met eigen ingang, luxe badkamer met toilet, inloopdouche, wastafel, handdoeken en shampoo/douchegel.  Er staat een luxe boxspring van 160x200cm voor u klaar. Vloerverwarming en airconditioning. De kamers hebben een eigen pantry met een koelkast en servies, bestek etc. Nespresso koffie en thee (onbeperkt), hang- en legkast, kluis, smart-tv en natuurlijk goede WiFi.

Kamer Nigel is voor max. twee personen en kamer Tycho heeft als extra een slaapbank (140×200) voor een derde persoon.

In de kamers worden geen huisdieren toegelaten en zijn ze rookvrij. Uw auto kunt u gratis op ons terrein parkeren.  Ontbijt serveren wij op uw kamer of bij mooi weer in onze gastentuin.

Wilt u meer informatie over onze kamers en over de faciliteiten van onze bed en breakfast? Heeft u speciale wensen? Neem dan contract met ons op. Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen.

Van harte welkom!

Bed en Breakfast De Heul
De Heul 39
1511AJ  Oostzaan

E.: info@bbdeheul.nl
W.: www.bbdeheul.nl