Hoeveel wedstrijden mag/ moet ik meespelen?

Je bepaalt zelf hoeveel wedstrijden je mee speelt. Je kunt er voor kiezen om twee wedstrijden mee te spelen maar je kunt er ook voor kiezen om alle 30 wedstrijden mee te spelen. Je bent hier helemaal vrij in.

Wil je meespelen voor de prijzen?

Door deel te nemen aan meer dan 15 wedstrijden kunt u voor het algemeen eindklassement een hoger punten aantal bereiken. De beste 15 wedstrijden tellen namelijk mee voor het eindtotaal.

Voor de hoogste HCP groep vanaf 54 wordt de beste score van het klassement geschrapt. Wij hebben hiervoor gekozen omdat er mensen meedoen aan de tour die nooit eerder qualifying kaarten hebben gelopen. Wat als resultaat geeft dat er een hoge score werd neergezet wat voor de overige spelers lastig is om dit nog in te halen.

U kunt aan zoveel mogelijk wedstrijden deelnemen als u wilt. Het maakt niet uit of u 4 wedstrijden speelt of alle 30 meespeelt!

Tot wanneer kan ik me aanmelden of afmelden voor een wedstrijd?
Twee weken voor de data van een wedstrijd ontvang je een e-mail met de volgende vraag:

Ben je nog steeds van plan mee te doen met de wedstrijd van (datum)?

Of

Wil je nog meedoen met de wedstrijd van (datum)?

Je kunt 7 dagen voor de wedstrijd jezelf nog kosteloos afmelden.

Wat als ik mijn HCP verbeter en mijn HCP wordt minder zodat ik in een andere HCP categorie val?

Tijdens de eerste wedstrijd ronde wordt bepaald in welke HCP categorie je thuis hoort. Mocht het zo zijn dat je HCP daalt en je in een andere handicap categorie komt dan blijf je voor het algemeen klassement in de categorie staan waar je in bent begonnen.

10 rittenkaarten hoe werkt dat?
Ben je in het bezit van een 10 rittenkaart en is die vol? Dan kun je weer een nieuwe 10 rittenkaart kopen. Als je het niet red om de 10 rittenkaart op te maken tijdens deze golftour dan mag je deze het volgende jaar weer gebruiken.

Met wie wordt ik ingedeeld?
Je wordt ingedeeld met wie jij wilt! Als je een voorkeur hebt kun je dat aangeven.
Er wordt gekeken naar je HCP en je wordt ingedeeld met gelijkgestemde.
Mocht het een keer voorkomen dat je een speler treft die niet zo goed bij je past geef dit aan! Je kunt niet met alle 400 deelnemers een klik hebben.

Ik ben net begonnen met golfen, kan ik dan wel meedoen?
JUIST! Aan de tour doen heel veel startende golfers mee die baanervaring willen opdoen met gelijkgestemde. Je kunt op deze manier veel van elkaar leren en wie weet ontmoet je leuke medespelers.

Ik weet niet welke data ik allemaal kan meedoen wat moet ik dan invullen op het inschrijfformulier?
Je vult dan de eventuele data in waarop je denkt dat je kunt komen. Maar dit mag altijd gewijzigd worden. Omdat de golfbanen voorafgaand de starttijden blokken in de baanplanning is het handig dat we weten hoeveel deelnemers er ongeveer gaan komen.
Mocht je nou geen data weten waarop je kan komen dan vul je alleen de gegevens in op het inschrijfformulier en dan ontvang je voor elke wedstrijd een mail met de vraag of je mee wilt doen.

Staat jou vraag er niet tussen? Neem dan contact op met Kim of Jeroen!

Mail: tour@golftotaal.com

TEL: 06-29548235