Masterclass Full Swing Driver/Houten

Tijdens deze masterclass gaat u werken aan de juiste basis principes deze bestaan uit de juiste grip, houding en balpositie. Daarnaast worden de belangrijkste technische punten met u doorgenomen. Dit alles doen we met begeleiding van de FlightScope*

U krijgt een uitgebreide swingles op drivingrange met puur de focus op de driver en houten! Tijdens dit onderdeel komt  de driver en de houten uitgebreid aan bod. Het  onderdeel invalshoek en de zwaaibaan worden behandeld  met als doel ook deze doorgaans moeilijke clubs rechter en verder te slaan. Ook moet u denken aan een videoanalyse met flightscope en krijgt u meerdere oefeningen om na de masterclass te trainen zowel op de range en thuis.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende oefen attributen en pre shot routine oefeningen.

*De Flightscope meet de gehele club- en balbeweging en berekent met die gegevens onder andere hoe uw balvlucht is (hoogte, spin, rol en snelheid), de stand van het clubblad op het moment van raken, de zwaaibaan, de snelheid van de bal en de invalshoek van de club.  Hierdoor zie je dus de oorzaak en het gevolg.

De ballen voor de drivingrange zijn niet inbegrepen