Speel op 9 prachtige golfbanen voor een aantrekkelijk bedrag!  De Golftotaal Tour is bedoeld voor enthousiaste en gezellige golfers. De deelnemers (vanaf 12 jaar) dienen in het bezit te zijn van minimaal GVB/Handicap 54. De tour bestaat uit 30 speelrondes die worden gehouden van maart t/m oktober op verschillende zaterdagen op de volgende 9 golfbanen;

 • Golfbaan Spaarnwoude
 • Golfbaan Regthuys
 • Golfbaan Sluispolder
 • Golfbaan Beemster
 • Golfbaan Spierdijk
 • Golfbaan Waterland-Amsterdam
 • De Westfriese golfclub
 • De Zaanse Golfclub
 • Burggolf Purmerend

De greenfee voor deze golfbanen liggen gemiddeld op 35 euro voor 9 holes. De golftotaal tour biedt u de mogelijkheid om ver onder deze greenfee prijs te kunnen spelen op deze prachtige golfbanen.

Per wedstrijd worden er 9 of 18 holes gespeeld. Hierdoor is het ook goed geschikt voor spelers die iets minder tijd hebben, maar het leuk vinden om in een gezellige omgeving met gelijkgestemden te kunnen golfen.

Waarom meedoen?
Met onze golftotaal tour willen wij u de mogelijkheid bieden om op een laagdrempelige manier;

 • In contact te komen met enthousiaste medespelers
 • Betaalbaar 9 of 18 holes te spelen
 • Ervaring op doen door te spelen met mensen van hetzelfde niveau
 • Aan een wedstrijd mee te doen waar gezelligheid voorop staat!
 • Uw handicap verbeteren omdat alle wedstrijden die u meespeelt qualifying zijn
 • U kunt uw eigen starttijd en flightindeling bepalen
 • U vaker gebruik te laten maken van uw GVB
 • U bepaald zelf hoe vaak u meespeelt
 • Iedereen is welkom (familie, vrienden, kennissen)
 • Zeer mooie prijzen te winnen zelfs met HCP 54!
 • 2 Handicapcategorieën (voor wat betreft de prijzen)

Samen spelen
Wat wij vaak om ons heen horen is dat mensen het jammer vinden dat ze weinig spelen omdat ze niet snel in contact komen met nieuwe medespelers. En dat ze vanwege de weinige golfervaring het lastig vinden om zelf 9 holes te gaan spelen.

Op de meeste golfbanen kunt u alleen met een lidmaatschap deelnemen aan activiteiten die worden georganiseerd door de vereniging. Hierdoor komt u makkelijk in contact met medespelers. Echter worden de meeste spelers die net het GVB/ HCP 54 hebben behaald niet meteen lid van een golfbaan. Hierdoor is de kans om in contact te komen met medespelers helaas een stuk minder groot. Vaak vindt men het lastig om individueel 9 holes te spelen door beperkte golfervaring. Hier willen wij verandering in brengen!

18 holes golftour

Door het succes van vorig jaar is er dit jaar ook een mogelijkheid om 18 holes te spelen. Er zijn 5 banen die hieraan mee doen. De enige voorwaarde is dat het HCP lager is als 36. De kosten voor de 18 holes tour zijn €55,-. Beide 9 holes scores tellen mee in het klassement.

Prijzen
Om deelname aan de golftotaal tour aantrekkelijker te maken is er een leuke prijzenpot beschikbaar

Kosten
Kosten voor niet leden van de deelnemende banen
Kosten per wedstrijd 9 holes: € 29,50
Kosten per wedstrijd 18 holes: € 55,-

Nieuw aanbieding 2019
Bij aanschaf van een 10 rondekaart krijgt u een cadeaubon t.w.v. € 25,- ter besteding in de golfshop.

Kosten voor de leden van de deelnemende banen  is voor 9 holes € 10,- en 18 holes € 20,-.

Reglement
Door deel te nemen aan meer dan 15 wedstrijden kunt u voor het algemeen eindklassement een hoger punten aantal bereiken. De beste 15 wedstrijden tellen namelijk mee voor het eindtotaal.

Voor de hoogste HCP groep vanaf 54 wordt de beste score van het klassement geschrapt. Wij hebben hiervoor gekozen omdat er mensen meedoen aan de tour die nooit eerder qualifying kaarten hebben gelopen. Wat als resultaat geeft dat er een hoge score werd neergezet wat voor de overige spelers lastig is om dit nog in te halen.

U kunt aan zoveel mogelijk wedstrijden deelnemen als u wilt. Het maakt niet uit of u 4 wedstrijden speelt of alle 30 meespeelt!

Zaterdag 2 maart - Golfbaan SpierdijkZaterdag 9 maart - Golfbaan SpaarnwoudeZaterdag 16 maart - Zaanse GolfclubZaterdag 23 maart - Golfbaan WestwoudZaterdag 30 maart - Golfbaan Waterland AmsterdamZaterdag 6 april - Golfbaan BeemsterZaterdag 13 april - Golfbaan SpierdijkZaterdag 20 april - Golfbaan RegthuysZaterdag 4 mei - Burggolf PurmerendZaterdag 11 mei - Golfbaan SluispolderZaterdag 18 mei - Zaanse GolfclubZaterdag 15 juni - Golfbaan Waterland AmsterdamZaterdag 22 juni - Golfbaan RegthuysZaterdag 29 juni - Burggolf PurmerendZaterdag 6 juli - Golfbaan SpaarnwoudeZaterdag 13 juli - Golfbaan BeemsterZaterdag 20 juli - Golfbaan SluispolderZaterdag 27 juli - Golfbaan RegthuysZaterdag 10 augustus - Golfbaan Waterland AmsterdamZaterdag 17 augustus - Golfbaan WestwoudZaterdag 24 augustus - Golfbaan SpierdijkZaterdag 31 augustus - Golfbaan SluispolderZaterdag 7 september - Burggolf PurmerendZaterdag 14 september - Golfbaan BeemsterZaterdag 21 september - Golfbaan SpaarnwoudeZaterdag 28 september - Golfbaan WestwoudZaterdag 5 oktober - Golfbaan Burggolf PurmerendZaterdag 12 oktober - Zaanse GolfclubZaterdag 19 oktober - Golfbaan RegthuysZaterdag 26 oktober - Golfbaan Waterland Amsterdam