Speel op 10 prachtige golfbanen voor een aantrekkelijk bedrag!  De Golftotaal Tour is bedoeld voor enthousiaste en gezellige golfers. De deelnemers (vanaf 12 jaar) dienen in het bezit te zijn van minimaal GVB/Handicap 54. De tour bestaat uit 35 speelrondes die worden gehouden van maart t/m oktober op verschillende zaterdagen en 5 keer doordeweeks op de volgende 10 golfbanen;

 • Golfbaan Spaarnwoude
 • Golfbaan Regthuys
 • Golfbaan Sluispolder
 • Golfbaan Beemster
 • Golfbaan Spierdijk
 • Golfbaan Waterland-Amsterdam
 • De Westfriese golfclub
 • De Zaanse Golfclub
 • Burggolf Purmerend

De greenfee voor deze golfbanen liggen gemiddeld op 35 euro. De golftotaal tour biedt u de mogelijkheid om ver onder deze greenfee prijs te kunnen spelen op deze prachtige golfbanen.

Per wedstrijd worden er 9 holes gespeeld. Hierdoor is het ook goed geschikt voor spelers die iets minder tijd hebben, maar het leuk vinden om in een gezellige omgeving met gelijkgestemden te kunnen golfen.

Waarom meedoen?
Met onze golftotaal tour willen wij u de mogelijkheid bieden om op een laagdrempelige manier;

 • In contact te komen met enthousiaste medespelers
 • Betaalbaar 9 holes te spelen
 • Ervaring op doen door te spelen met mensen van hetzelfde niveau
 • Aan een wedstrijd mee te doen waar gezelligheid voorop staat!
 • Uw handicap verbeteren omdat alle wedstrijden die u meespeelt qualifying zijn
 • U kunt uw eigen starttijd en flightindeling bepalen
 • U vaker gebruik te laten maken van uw GVB
 • U bepaald zelf hoe vaak u meespeelt
 • Iedereen is welkom (familie, vrienden, kennissen)
 • Zeer mooie prijzen te winnen zelfs met HCP 54!
 • 3 Handicapcategorieën (voor wat betreft de prijzen)

Samen spelen
Wat wij vaak om ons heen horen is dat mensen het jammer vinden dat ze weinig spelen omdat ze niet snel in contact komen met nieuwe medespelers. En dat ze vanwege de weinige golfervaring het lastig vinden om zelf 9 holes te gaan spelen.

Op de meeste golfbanen kunt u alleen met een lidmaatschap deelnemen aan activiteiten die worden georganiseerd door de vereniging. Hierdoor komt u makkelijk in contact met medespelers. Echter worden de meeste spelers die net het GVB/ HCP 54 hebben behaald niet meteen lid van een golfbaan. Hierdoor is de kans om in contact te komen met medespelers helaas een stuk minder groot. Vaak vindt men het lastig om individueel 9 holes te spelen door beperkte golfervaring. Hier willen wij verandering in brengen!

Nieuw dit jaar; 18 holes golftour

Dit jaar is er ook een mogelijkheid om 18 holes te spelen. Er zijn 5 banen die hieraan mee doen. De enige voorwaarde is dat het HCP lager is als 36. De kosten voor de 18 holes tour zijn 49,50,- euro. Beide 9 holes scores tellen mee in het klassement.

De dagen die nu al gepland staan;
– 2 juni Golfbaan Waterland Amsterdam
– 23 juni Golfbaan Westwoud
– 7 juli Burggolf Purmerend
– 21 juli Golfbaan Spaarnwoude
– 28 juli Golfbaan Regthuys

Prijzen
Om deelname aan de golftotaal tour aantrekkelijker te maken is er een leuke prijzenpot beschikbaar

Kosten
Kosten voor niet leden van de deelnemende banen
Kosten per wedstrijd 9 holes: € 27,50
Kosten per wedstrijd 18 holes: € 49,50

Aanbieding
11 keer spelen en maar 10 keer betalen (€ 275,-)

Kosten voor de leden van de deelnemende banen  € 10,-

Reglement
Bij een deelname van minimaal 15 wedstrijden wordt uw score meegerekend voor het algemeen eindklassement en maakt u kans op een van de geweldige prijzen. Door deel te nemen aan meer dan 15 wedstrijden kunt u dus een hoger puntenaantal bereiken in het algemeen eind klassement. De beste 15 wedstrijden tellen namelijk mee voor het eindtotaal.

Voor de hoogste HCP groep vanaf 54 wordt de beste score van het klassement geschrapt. Wij hebben hiervoor gekozen omdat er mensen meedoen aan de tour die nooit eerder qualifying kaarten hebben gelopen. Wat als resultaat geeft dat er een hoge score werd neergezet wat voor de overige spelers lastig is om dit nog in te halen.

U kunt aan zoveel mogelijk wedstrijden deelnemen als u wilt. Het maakt niet uit of u 4 wedstrijden speelt of alle 35 meespeelt!

Zaterdag 3 maart - Golfbaan WestwoudZaterdag 10 maart - Golfbaan SpierdijkZaterdag 17 maart - Golfbaan Waterland AmsterdamZaterdag 24 maart - Golfbaan WestwoudZaterdag 31 maart - Zaanse GolfclubZaterdag 7 april - Golfbaan RegthuysZaterdag 14 april - Golfbaan Waterland AmsterdamZaterdag 28 april - Golfbaan Beemster/Kavel 2Zaterdag 5 mei - Golfbaan SluispolderZaterdag 12 mei - Burggolf PurmerendZaterdag 19 mei - Golfbaan SpierdijkZaterdag 26 mei - Zaanse GolfclubZaterdag 2 juni - Golfbaan Waterland AmsterdamZaterdag 23 juni - Golfbaan WestwoudZaterdag 30 juni - Golfbaan BeemsterZaterdag 7 juli - Burggolf PurmerendZaterdag 14 juli - Golfbaan SluispolderZaterdag 21 juli - Golfbaan SpaarnwoudeZaterdag 28 juli - Golfbaan RegthuysZaterdag 11 augustus - Golfbaan SpierdijkZaterdag 18 augustus - Zaanse golfclubZaterdag 25 augustus - Golfbaan Waterland AmsterdamZaterdag 1 september - Golfbaan SpaarnwoudeZaterdag 8 september - Golfbaan SluispolderZaterdag 15 september - Burggolf PurmerendZaterdag 29 september - Golfbaan WestwoudZaterdag 6 oktober - Golfbaan Beemster/Kavel 2Zaterdag 13 oktober - Golf4all HardewijkZaterdag 20 oktober - Golfbaan RegthuysZaterdag 27 oktober - Golfbaan Waterland Amsterdam