Jeroen Janssens-Koster

I’ve a dream – Als klein jongetje wilde ik altijd profvoetballer worden of als dat niet zou lukken sportleraar. Trainend bij de voetbalschool van AZ (o.l.v. Joop Brand) in 1990 brak ik lendewervel 5 en helaas konden beide dromen toentertijd aan de zijlijn gezet worden.
Op mijn 19e startte ik met een compagnon en 100 gulden p.p. een drukkerij in Alkmaar (www.proja.nl) maar altijd bleef de sportkant kriebelen. Na ruim 25 jaar nog steeds werkende in de grafische ga ik ook voor mijn jongensdroom van toen, PGA Golfinstructeur en Golf Teaching Professional.

Na vele jaren ervaring golfen, maar ook betrokkenheid bij diverse golfclubs in commissies en besturen (o.a. Golfbaan Dirkshorn, Golfbaan Spierdijk) ben ik nu freelance Golf Professional bij diverse clubs in Nederland en in Spanje.
Als ondernemer ben ik gewend om op hoog niveau te presteren, maar ook plezier te hebben, en zo geef ik ook golfles.

Ik heb er heel veel zin in om met u aan de slag te gaan, clinics, beginnende golfers, recreanten, senioren en natuurlijk jeugd.
Vooral mijn kennis en specialiteiten bij senioren (50-plussers) is sterk, om samen te kijken het spel golf makkelijker en eenvoudiger te maken, gezond en fit te blijven, maar
bovenal om fysieke mogelijkheden te trainen om het spelplezier te verhogen.

Interesse of eens kennis maken? Maak een afspraak met mij en dan zie ik u vast en zeker op de club of de driving range! (Mail: jeroen@janssenskoster.nl of Mobiel: 06 53 75 93 10)