Edward de Jong

Wat leuk dat ik mij hierbij mag voorstellen. Ik ben Edward de Jong en sinds 1 juni 2020 werkzaam bij Golfbaan Waterland. Op zondag, maandag en dinsdag ben ik beschikbaar voor lessen.
Golfen doe ik al ruim 30 jaar en mijn achtergrond is topgolf. Als amateur heb ik in de Oranje selectie gezeten en Nederland mogen vertegenwoordigen op meerdere EK’s, WK’s en KLM Opens. In 2005 ben ik playing professional geworden en heb ik op verschillende tours in Europa en Zuid Afrika gespeeld.
In 2010 heb ik de opleiding voor teaching professional afgerond en ben ik aan de slag gegaan bij Golfschool Spandersbosch en later Golfclub Amelisweerd waar ik de Dames en Heren hoofdklasse teams heb getraind. Daarnaast ben ik van 2012 tot 2017 bondscoach geweest van het Nederlands team voor golfers met een fysieke beperking en heb ik met hen de wereld rond mogen reizen.
Deze topsport ervaringen hebben mij gevormd als coach maar ook doen inzien dat mijn hart meer in de breedte ligt. Ik kijk er daarom enorm naar uit om aan “IEDEREEN” les te gaan geven bij Golfbaan Waterland.
Wil je een les bij me boeken neem dan even contact met me op via 0630976789, titanogolf@live.nl of via www.golftotaal.com.
Tot snel…