Bonny Wijata

Mijn naam is Bonny Wijata geboren in Jakarta de mooie hoofdstad van Indonesië en ben op gegroeid in Nederland. Ik ben vader van een prachtige zoon, dochter en tevens partner van een ambitieuze vrouw. Koken is mijn hobby en mensen te enthousiasmeren is mijn passie geworden.

Ik zie het golfspel als ‘de metafoor voor het leven’. Op een spelenderwijs help ik je inzicht geven in je karakter, gekoppeld aan archetypes.

In het jaar 1995 ben in aanraking gekomen met deze prachtige sport. Deze golfsport heeft mij zo geïnspireerd dat ik voor de rest van mij leven mee zal dragen. Als assistent van een golf pro voor de jeugd in het plaatsje Brunssum in het jaar 2005 tot 2010 heb ik mijn ervaring opgedaan. Tot heden de jeugd ondersteuning geef bij Golfclub Meersen en Hoenshuis. In het jaar 2018 heb ik met de opleiding WGTF tot golfprofessional, welke ik dit met succes heb afgerond.

Mijn ambities is de golfprofessional team te versterken van Golftotaal op golfclub Waterland. Het is voor mij een uitdaging voor iedere beginners en amateur golfers door mij kennis en kunde de beste prestatie uit te halen. Uiteraard zijn de lessen aangepast op niveau zodat iedere golfers welkom zijn.

Tot Swing….