Compleet GVB (Clubhandicap 54) pakket voor maar € 199,-

Golfschool Waterland – Amsterdam biedt u een compleet GVB pakket aan voor het behalen van het GVB (Clubhandicap 54).

Dit pakket bestaat uit:

 • 1 daagse cursus (t.w.v. € 50,-)
 • 5 inlooplessen (t.w.v. € 75,-)
 • Twee volle dagen golfles van een PGA-professional t.b.v. GVB / HCP 54 (t.w.v. € 99,-)
 • Lidmaatschap Golf Club Nederland (t.w.v. € 79,-)
 • Theoriecursus en examen (t.w.v. € 75,-)
 • NGF Handicap registratie via lidmaatschap Golf Club Nederland (t.w.v. € 79,-)
 • 18 holes greenfee bij Golfbaan Waterland – Amsterdam (t.w.v. € 49,50)
 • Dagkaart PAR3 baan bij Golfbaan Waterland – Amsterdam (t.w.v. 9,50)
 • 3 waardebonnen á € 25,- te gebruiken in de golfshop en golfbaan (t.w.v. € 75,-)
 • 1 waardebon te besteden aan een ‘Skymax’ golfset (t.w.v. € 50,-)
 • Inclusief materiaal exclusief ballen voor de drivingrange

1 daagse cursus t.w.v. € 50,-

Tijdens de 1 daagse cursus leer je de basis beginselen van de golfsport. Na de cursus ben je in het bezit van baanpermissie waarmee je de golfsport kan gaan ontdekken op de baan. In 5 uur leer je de beginselen over putten, chippen, swingen en nog veel meer. De dag wordt afgesloten met een uitleg van de theorie en het theorie examen baanpermissie. Met het baanpermissie op zak mag je zonder begeleiding 7 dagen per week spelen op onze mooie Par 3 baan. Ook kun je onder begeleiding van iemand die minimaal GVB/HCP 54 heeft 2,5 uur voor zonsondergang spelen op onze uitdagende 18-holes championship course.

5 inlooplessen t.w.v. € 75,-

7 dagen in de week, zowel overdag als in de avonduren, worden er inlooplessen gegeven. Alle onderdelen komen aan bod, dus u kunt zelf bepalen in welk onderdeel u de lessen wilt volgen. Het enige dat u hoeft te doen, is u in te schrijven via de website. Wij bevelen de volgende onderdelen aan: Putten – Chippen – Pitchen – Bunker en Full Swing. De lessen worden gegeven in groepen van minimaal 3 en maximaal 6 personen. Alleen voor de baanles geldt dat er maximaal 4 personen kunnen deelnemen.

GVB/handicap 54 cursus t.w.v. € 99,-

Golfschool Waterland – Amsterdam bied u de mogelijkheid om in twee dagen tijd uw baanpermissie en theorie-examen te behalen, om daarna zelf door middel van het spelen van een 9 holes ronde uw Clubhandicap 54 (GVB) te behalen. Het spelen van de 9 holes voor uw praktijkexamen mag op een eigen gewenste dag worden ingevuld of direct na afloop van dag 2. U dient deze ronde te spelen met iemand die al in het bezit is van minimaal GVB (Clubhandicap 54) of in combinatie met één van onze golfprofessionals. Het reserveren van de grote baan kan via 020-6361010, voor de Par 3 baan hoeft u niet te reserveren.

De cursus bestaat uit twee intensieve lesdagen, waarin alle aspecten aan bod komen die van belang zijn voor het behalen van uw Clubhandicap 54 (GVB). De tweede dag van de cursus wordt afgesloten met een theorie-examen waarbij wij 100% garantie bieden.

Lidmaatschap GCN t.w.v. € 79,-

Bij dit lidmaatschap is GCN je NGF-homeclub en verzorgt de officiële registratie van je golfstatus en handicap. Je krijgt o.a. het oranje-blauwe NGF-pasje met daarop je handicap en je bent WA verzekerd!

 


De bovenstaande volgorde is ook de gewenste volgorde voor het inboeken van de lessen zodat u gedegen aan de GVB (clubhandicap 54) cursus begint!